27.07.2018

Tallers pràctics “Dibuixem la Natura”

General

La Biblioteca Antoni Jonch del Museu de Ciències Naturals de Granollers inaugura un cicle de tres tallers de dibuix naturalista on aprendrem les bases per representar el món natural que ens envolta sobre el paper.

Els tallers d'il·lustració es realitzaran en tres tardes de dijous d'aquest primer trimestre del curs. Cada una de les sessions estarà dedicada a un grup animal diferent, sobre el que treballarem a partir
de les col·leccions d'animals conservats en el Museu de Ciències Naturals i els llibres antics i moderns de la Biblioteca Antoni Jonch del Museu.

En el primer taller tractarem en profunditat els ocells, el seu vol i les seves plomes, en el segon taller aprofundirem en les papallones i els seus colors, i en el tercer taller buscarem els detalls dels petits i grans mamífers.

Impartirà el taller Blanca Martí de Ahumada. Il.lustradora científica i naturalista.

Per la realització dels tallers no es requereixen coneixements previs de dibuix. No és necessària l'assistència als tres tallers, us podeu apuntar a una, dues o tres de les sessions del cicle.
Els inscrits a aquesta activitat hauran de portar de casa: Llibreta d'esbós de fulls blancs, llapis 3H, 2B, HB, que podeu trobar en qualsevol papereria, goma i maquineta.

Dates:
- Dijous 18 d’octubre 2018, Taller “Dibuixem la Natura: Els Ocells”.
- Dijous 8 de novembre, Taller “Dibuixem la Natura: Les Papallones”.
- Dijous  13 de desembre, Taller “Dibuixem la Natura: Els Mamífers”

Preu:
- Preu per sessió: 15€/assistent
- Paquet tres sessions: 40€/assistent