METEOWEB

Aquesta pàgina vol ser una ajuda per a totes les persones que cerquin informació sobre el clima de Granollers, i la nostra estació meteorològica, però sobre tot va adreçada als alumnes de les nostres escoles i instituts. Per això trobareu unes dades bàsiques, no elaborades, que us han de permetre aplicar estadístics i generar les vostres pròpies taules i gràfiques.

Les dades que hi podeu trobar són sempre referides a l'Estació Meteorològica de Granollers i són les següents: les temperatures mínima i màxima del dia en graus centígrads; la precipitació del dia en litres per metre quadrat; la mitjana de la humitat relativa de l'aire en tant per cent del dia; la direcció del vent dominant del dia i la velocitat màxima del vent del dia en quilòmetres per hora; les hores de sol eficaç de tot el dia en hores i dècimes d'hora; si el dia ha estat en general descobert de núvols(O), amb alguns núvols (N) o pràcticament cobert (C); i els tipus de núvols per alçades: alts, mitjers i baixos.

Atenció: Des del mes de gener de 2020 ha deixat de funcionar l'estació manual. En aquesta pàgina podeu consultar les dades recollides en el període 1991-2019. D'ara en endavant podeu consultar les dades de l'estació automàtica del Servei Meterològic de Catalunya.

METEOWEB 1991-2019

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!