Com fer una reserva?

Actualment les reserves a les activitats es gestionen directament a través de la web del Museu. Per fer-ho, només cal que us dirigiu a la fitxa d’una de les activitats programades i que feu clic al botó RESERVAR de la sessió que us interessi:

Seguidament apareixerà un formulari on haureu d’indicar el número de places que voleu reservar, el vostre nom i cognoms, la vostra adreça de correu electrònic i telèfon i, opcionalment, la vostra edat, sexe i codi postal.

L’adreça de correu electrònic és obligatòria i servirà per poder validar la reserva. Un cop omplert el formulari només cal clicar el botó RESERVAR.

Fet això, es mostrarà missatge amb el nombre de places reservades i l’import de la reserva i haureu de confirmar-ho amb el botó FER LA RESERVA

A continuació apareixerà una casella que haureu d’omplir amb el codi de verificació que haureu rebut al vostre correu electrònic. Atenció! Si no rebeu el codi passats uns minuts caldrà que repetiu la reserva.

Un cop tingueu el codi, introduïu-lo i cliqueu el botó de VALIDAR CODI DE RESERVA:

Si la validació ha estat correcta, es mostrarà un missatge indicant que us hem enviat un correu electrònic amb la reserva i també un enllaç per imprimir-la:

En cas que el codi introduït no sigui correcte, un missatge us demanarà que el torneu a introduïr.

Conserveu l’entrada que heu rebut per correu electrònic o que heu imprès i presenteu-la al taulell de recepció el dia que vingueu a realitzar l’activitat.


Cancel·lació d'una reserva

Per a cancel·lar una reserva heu de seguir l'enllaç que trobareu al correu electrònic de validació.

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!