01.05.2021

Animals Amagats! Un nou joc de realitat augmentada s’incorpora a l’exposició del Museu de Ciències Naturals Granollers

Exposició permanent

Amb l’objectiu de fer més interactiva i atractiva a nens i nenes l’exposició “Tu Investigues!” el Museu de Ciències Naturals de Granollers estrena un  joc de realitat augmentada. El joc, anomenat “Animals Amagats”, vol convertir la visita en una activitat interactiva i divertida per les famílies. Nens i nenes hauran de cercar els animals amagats dins l’exposició permanent i una cop trobats els podran visualitzar en 3D, amb una rotació de 360º.

Mitjançant les tauletes digitals que ofereix el mateix Museu, els participants hauran de buscar els marcadors per tota l’exposició, escanejar-los amb la càmera del dispositiu, i explorar la imatge virtual de l’animal en 3D que apareixerà integrada amb la real.

Hi ha un total de 10 animals amagats: una òliba, una papallona, un liró, un tritó, una serp, una musaranya, un gat mesquer, una granota, un talp i un ratpenat. Tots ells, objectiu d’estudi per part del grup de recerca de Biodiversitat i Bioindicadors (BiBIO) del MCNG.

 

 

 

 

Tal com passa amb les aventures d’Investiga amb l'Estela, aquest joc té com a objectiu principal apropar els ciutadans a la recerca que es duu a terme al Museu i oferir la possibilitat de participar-hi en plataformes com:

 

MÉS INFORMACIÓ DEL JOC

 

Recull de premsa

6 de maig del 2021 - Diari digital La Ciutat - “Animals amagats”, el nou joc de realitat augmentada a El Museu de Ciències Naturals Granollers

9 de maig del 2021 - Diari El 9 nou - El Museu de Ciències Naturals de Granollers estrena un joc de realitat augmentada

 

ARXIU

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!