24.05.2022

El projecte ratpenats.org guanya el premi a la trajectòria emprenedora 2022 que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (Premis CIEU-FEiE)

Grup de recerca

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries de la Universitat Autònoma de Barcelona, ha atorgat aquest mes de maig el premi a l'esperit emprenedor i d'innovació de la comunitat universitària al projecte de seguiment de ratpenats del Museu de Ciències Naturals de Granollers. El Museu, representat pel seu coordinador en Carles Flaquer, ha guanyat en la categoria General UAB, per la capacitat d'iniciar un projecte del no-res i acabar tenint una trajectòria que posiciona el projecte de recerca i voluntariat de ratpenats entre els capdavanters del sud d'Europa.

La Universitat Autònoma de Barcelona, a través del seu programa Alumni i FUAB manté contacte amb els seus estudiants i ex-estudiants mirant de seguir la seva trajectòria. L'objectiu és premiar aquells projectes que han crescut i evolucionat a partir de la llavor posada per la mateixa UAB a l'hora de formar els estudiants. Aquest seria el cas de Carles Flaquer, coordinador del Museu de Ciències Naturals de Granollers el qual va llicenciar-se i després doctorar-se en aquesta facultat.

Els premis del Centre d'iniciatives Emprenedores Universitàries han arribat a la seva desena edició i en aquesta ocasió han premiat un projecte nascut a finals del segle XX des de zero i que actualment representa una de les xarxes de seguiment i estudi dels ratpenats més potents d'Europa, sobretot gràcies a la participació de voluntaris/es del ratpenats.org.

El premi es va lliurar a la Facultat d'Economia i Empresa i va ser lliurat per la Degana de la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB, la senyora Judith Pandés al Coordinador del projecte, el Dr. Carles Flaquer.

ARXIU

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!