El passat 16 de desembre va tenir lloc una jornada sobre poda i empelt de varietats locals de fruiters. La jornada es va desenvolupar a Can Joanet de l'Ametlla del Vallès, i va començar amb una explicació pràctica i magistral de poda de fruiters a càrrec de Marco Sangiorgio, del Viver Arboreco.
Marco Sangiorgio explicant les diferents tècniques d'empelts.
Durant la pausa per l'esmorzar els participants van poder gaudir de l'autenticitat de la cuina d'en Pep Salsetes i, a continuació, en Marco va reprendre les seves explicacions, aquest cop sobre diferents tècniques d'empelts que van generar altre cop un gran interès per part dels assistents.
La jornada va ser organitzada pel Banc de Llavors del Vallès Oriental, el Viver Arboreco i el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, en el marc del Pla Anual de
Transferència Tecnològica, i va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès.