Educació

El Museu de Ciències Naturals de Granollers presenta un programa d’activitats didàctiques relacionades amb les ciències naturals, el medi ambient i el patrimoni natural i també dóna suport i difon el treball de recerca del Museu i de les seves col·leccions.

L'acció educadora del Museu té com a objectiu estimular la curiositat, l’anàlisi i el coneixement a través de l’experiència vivencial, l’observació i la manipulació directa i l’experimentació pràctica. Les activitats escolars proposades són un recurs que fomenta emocions positives i de respecte pel medi natural i l’entorn i ajuda a desvetllar l’esperit científic i de recerca en els escolars.

També es programen activitats adreçades a les famílies, on podran compartir emocions, descobriments i coneixements i activitats per a tots els públics, amb l’objectiu de divulgar i apropar la ciència als ciutadans.

Les activitats escolars són actualment gestionades per l'Associació Cultural de Granollers. Cal posar-se en contacte amb ells per fer la reserva de les activitats per a grups escolars i/o fundacions.

Disponibilitat i reserves

AC Granollers – Carme Bonada
escolesvalles@acgranollers.cat
Tel. 93 844 30 27

Equip educatiu

 

AGENDA

Tancat per vacances de l'11 de juliol al 24 d'agost.

Obert de dimarts a dissabte de 16 a 19 h i diumenges d'11 a 14 h.

Dilluns tancat al públic. Consulteu els festius tancats.

Color FONS: activitats obert tancat

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!