21.07.2022

Aquest estiu, tria i remena entre els nostres recursos!

General

L'estiu ha arribat i nosaltres tanquem el museu durant unes setmanes. L'escola és tancada i els Casals també s'han acabat. És temps per passejar, anar a la piscina i banyar-nos al riu. Malgrat tot, la nostra imaginació és finita i el cervell dels infants ben despert. Què podem fer per mantenir-los entretinguts?
 

Des del museu us ho volem posar una miqueta més fàcil i posar al teu abast els nostres recursos, perquè els puguis gaudir en família i mantenir els més petits entretinguts. És per aquest motiu que hem decidit agrupar el contingut que hem creat perquè vosaltres, des de casa el pugueu consultar i fer-ne ús. Però que hi podreu trobar dins el nostre calaix de recursos? Us expliquem algunes de les coses que hi podeu trobar!

En primer lloc, hi trobareu el disc de "Cançons per la Biodiversitat" del grup Xiula. Aquest és un projecte de col·laboració que té per objectius apropar els més petits al nostre entorn natural i transmetre'ls la importància de preservar-lo, així com donar a conèixer la tasca del grup de recerca BiBiO.

Per altra banda, també hi podreu trobar l'Estela, la nostra investigadora preferida. A través de les seves històries, es busca incentivar la curiositat dels infants i a la seva família.  L'Estela és la protagonista que toparà amb un seguit d'enigmes que haurà de resoldre seguint les pistes del medi natural i amb l'ajuda de grans científics. Hi trobareu ni més ni menys que 5 històries, totes elles amb material pedagògic compost per fitxes, dibuixos per pintar, retallables, mapes i vídeos. A què esperes per investigar amb l'Estela?


I finalment, però no menys important... hi trobareu els vídeos que us permetran conèixer els seguiments del grup de Recerca BiBio del nostre museu. El grup de Recerca BiBio fa investigació en biodiversitat mitjançant l'ús de bioindicadors centrar en l'Àrea de coneixement en Ecologia. Ets més de ratpenats o de petits mamífers? Prefereixes les papallones als lirons? Sigui com sigui, aquests vídeos t'explicaran d'allò més bé que fa cada projecte de voluntariat.

 

ARXIU

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!