10.04.2017

Concurs d’instagram #naturaGranollers 2017

General

Objecte

El Museu de Ciències Naturals de Granollers, com a institució organitzadora de l’exposició de fotografia “Mira’m”, amb la col•laboració de Diputació de Barcelona, Ajuntament de Granollers, Subirats i Celler Credo, organitza el primer concurs d’instagram Natura Granollers 2017.

El concurs consisteix en la publicació de fotografies a l’aplicació instagram relacionades amb l’exposició temporal “Mira’m”. El període per concursar estarà comprés des del 7 de Març de 2017 fins el 9 de Juliol del 2017.

Mitjançant el concurs es pretén que les persones visitants de l’exposició es fotografiïn amb els elements decoratius i/o exposats, de forma original, i comparteixin aquestes imatges a la xarxa social instagram, esmentant el hashtag: #naturaGranollers

Bases per participar

La participació es farà mitjançant l’aplicació instagram. No s’admetran fotos publicades a través d’altres xarxes socials com facebook o twitter.

Per a poder participar en el concurs:

1. S’ha de ser seguidor de l’instagram del Museu de Ciències Naturals de Granollers (mcngranollers). 

2. Les fotografies s’han de realitzar durant el període concret  del 7 de Març del 2017 al 9 de Juliol del 2017. 

3. A les fotografies penjades a instagram s’haurà d’etiquetar al Museu de ciències Naturals de Granollers (mcngranollers) i anar acompanyades del hashtag #naturaGranollers  sense excloure text o altres hashtags.

Dins del concurs entraran les fotografies que compleixin els tres requisits en el període esmentat anteriorment.

Cada participant pot utilitzar, com a màxim, 3 fotografies per concursar.

Els participants al concurs han d'acceptar les bases de participació:

- Tenir com a mínim  18 anys.

- Disposar d’un perfil actiu a Instagram i acceptar les normes de la comunitat: http://instagram.com/legal/terms/ 

- Autoritzar als organitzadors i col•laboradors del concurs Granollers Natura a poder utilitzar les fotografies presentades al concurs per a fins promocionals de la prova i del territori.

- Les fotografies han de ser imatges relacionades amb l’exposició motiu del concurs, han de ser obra original i no han de tenir cap contingut ni material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu o difamatori. 

JURAT I PREMIS

El Jurat estarà format per personal del Museu de Ciències Naturals de Granollers i es valorarà l’originalitat de les imatges així com la capacitat de copsar l’essència de l’exposició.

Dins del període d’una setmana posterior a la data del final del concurs (9 de Juliol del 2017) s’escollirà un únic guanyador i s’anunciarà el nom (usuari) a través de la xarxes socials del Museu de Ciències Naturals de Granollers

https://twitter.com/mgciencies

https://www.facebook.com/museugranollersciencies

https://www.instagram.com/mcngranollers

PREMI: 

Lot de productes de les Caves Recaredo 

Lot de productes de Subirats Alimentació

Lot de publicacions de fauna i flora del Museu de Ciències Naturals de Granollers

Lot de publicacions de fauna i flora  de la Xarxa de Parcs de Diputació de Barcelona 

ARXIU

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!