01.10.2006

2a nit Catalana dels ratpenats

Quiròpters

Els passats dies 8 i 9 de setembre es va celebrar la 10ª nit Europea dels ratpenats que correspon a la 2ª Nit dels ratpenats organitzada a Catalunya.

Aquest cop la mateixa activitat es va dur a terme a dos localitats catalanes diferents: el dia 8 de setembre a Granollers (Barcelona) i el dia 9 de setembre a Sadernes (Girona). A Granollers, malgrat haver s’hi realitzat les jornades l’any anterior, més d’un centenar de persones van participar molt activament de la jornada. Per la seva banda al petit poble de Sadernes l’assistència d’una quarantena de persones també és remarcable. En ambdós pobles l’assistència majoritària va ser de famílies amb nens petits però també van haver-hi altres persones de diferent edat i providència que es van interessar per conèixer millor aquests mamífers voladors.

En general, la 2ª nit Catalana dels ratpenats ha estat un èxit que permet preveure la consolidació d’aquest acte de cara al futur. Enguany, degut a les diferents activitats promogudes, la presencia de famílies amb nens petits ha superat les expectatives i l’organització creu convenient seguir aquesta línia de cara a properes edicions. També la premsa s’ha fet ressò de l’acte fet que ha permès donar a conèixer la realitat dels ratpenats a un gran nombre de gent .

Finalment volem agrair el seu suport a totes les persones que han col•laborat i/o han assistit a la 2ª nit catalana dels ratpenats i esperem retrobar-nos el proper any !!

ARXIU

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!