Lourdes Pallàs Rosset

Responsable d'activitats i comunicació

Llicenciada en Biologia per la Universitat de Barcelona (2009), especialitzada en ecologia i biologia vegetal. Va obtenir una beca d’ajundant a la recerca en el Rothamsted Research center, UK (2009). Té formació reglada en gestió de bases de dades, creació, edició i disseny web. Compta amb set anys d'experiència professional en l'àmbit de control de qualitat i Regulatory Affairs a l’empresa privada, i de traducció de textos en anglès sobre ciències de la vida.


Des del 2020, és la responsable de les exposicions, activitats, comunicació i difusió del museu. Gestiona les activitats dirigides al públic, i dona suport als investigadors en la difusió de la seva recerca mitjançant xerrades, jornades i cursos divulgatius. Com a responsable de comunicació, elabora els plans de difusió de les notícies i comunicats generats per les distintes àrees del museu i coordina la relació amb els mitjans de comunicació. També gestiona i actualitza els continguts de la web, els dinamitza en els diferents canals de comunicació del museu, i analitza les dades sobre el seu impacte.


Des del 2014 col·labora com a tècnica del Banc de Llavors del Vallès Oriental que alberga el museu. S'encarrega de les entrades i sortides del material vegetal, i de condicionar, seleccionar i emmagatzemar les llavors.
 

El nostre equip

AGENDA

Obert de dimarts a dissabte de 16 a 19 h i diumenges d'11 a 14 h.

Dilluns tancat al públic. Consulteu els festius tancats.

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!