Miquel Pascual

Responsable de les col·leccions geològiques

Llicenciat en Geologia per la Universitat de Barcelona (2007), especialitzat en paleontologia. 

S'incorpora al museu l'any 2010 amb motiu de les tasques de trasllat de la col·lecció de fòssils Joan Maria Viader, donada en dipòsit al museu. Actualment aquesta col·lecció està exposada a la planta baixa de l'edifici antic, en una sala que rep el seu nom.

Ha col·laborat com a documentalista en la digitalització d'aquesta col·lecció, elaborant un registre amb les corresponents fotos, unes 5000. També ha col·laborat endreçant documents i llibres propietat del museu de manera voluntària.

El curs 2020-2021 ha estat digitalitzant totes les col·leccions geològiques propietat del museu. Algunes d'aquestes col·leccions procedeixen de diferents donacions com J. Febré, Ò. Barriere, J. Rossell, F. Rubiralta, F. Travé o J. Bertran. D'altres han estat adquirides, com les procedents de la Casa Soler Pujol. Ha elaborat un registre en forma de  full de càlcul de tot el catàleg, realitzant les fotos corresponents, unes 2300.

La intenció final de la seva tasca és poder posar tota aquesta informació en obert a la web del museu, de manera que sigui accessible al públic general.

Actualment treballa fotografiant material malacològic, restant a l'espera de futures donacions, amb la intenció de classificar i catalogar roques, minerals i fòssils.

El nostre equip

AGENDA

Obert de dimarts a dissabte de 16 a 19 h i diumenges d'11 a 14 h.

Dilluns tancat al públic. Consulteu els festius tancats.

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!