Congela't a alta velocitat + visita guiada: La vida en moviment

  • 25 Setembre 2022
  • tipus: ACTIVITAT
  • FAMILIAR
  • GRATUÏT
  • tarifa: GRATUÏTA
  • Museu de Ciències Naturals de Granollers
SESSIONS I RESERVES
Carregant sessions, espera si us plau...
- Les reserves s'obren 30 dies abans de la data de l'activitat
- Més informació a  info@mcng.cat

La velocitat és essencial a la natura i sovint determina la supervivència. Ara bé, és possible observar la velocitat? A través de la fotografia d'en Nicolas Reusens és possible. Reusens, fotògraf naturalista ens convida a endinsar-nos en un univers on els seus habitants es mouen veloçment per assolir els seus objectius.

Vine al museu a gaudir d'una visita guiada de l'exposició "La vida en moviment" de la mà del mateix autor, Nicolas Reusens.

En acabar la visita, tots aquells que vulguin, tindran l'oportunitat de congelar-se a alta velocitat! O dit, d'altra manera, de ser fotografiats per l'autor mitjançant la tècnica de fotografia ràpida.

Sobre l’autor

Nascut el 1975 a Bogotà, és un fotògraf autodidacte d'origen suec i actualment establert a Catalunya. La seva vida personal i professional l'han portat de país en país i en aquests viatges experimenta i desenvolupa el seu personal concepte de fotografia.

La seva passió va dirigida principalment al món de la fotografia salvatge, l'univers macro i posteriorment a l'Alta Velocitat en la qual du el subjecte o l'escena a un extrem de perfecció estètica.

Res no és impossible en el seu concepte de fotografia, des de captar una aranya de tres mil·límetres coberta de rosada a congelar el vol ultraràpid d'un colibrí.

AGENDA

Obert de dimarts a dissabte de 16 a 19 h i diumenges d'11 a 14 h.

Dilluns tancat al públic. Consulteu els festius tancats.

Benvinguts i benvingudes al MCNG

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!