L'aigua per viure!

  • del 20 Març 2014 al 12 Juliol 2014
  • tipus: EXPOSICIÓ TEMPORAL
  • GENERAL
  • GRATUÏT
  • tarifa: GENERAL
  • Museu de Ciències Naturals de Granollers

L'equilibri de l’ecosistema fluvial, la biodiversitat, l'aigua i la ciutat

El 1992 l'Assemblea General de les Nacions Unides declara el 22 de març la data per fomentar arreu la sensibilització ciutadana envers la gestió de l'aigua un bé patrimonial que alhora és vida i contribueix al benestar social i a la productivitat econòmica.

L’exposició fa un repàs d’imatges històriques del riu i la ciutat que evidencien el règim mediterrani del Congost amb sequeres i avingudes, i presenta l’evolució de la relació del riu i l’aigua amb la població de Granollers. Els estudis de biodiversitat sobre vegetació, peixos, ocells i d’altres es repassen en l’exposició juntament amb algunes de les actuacions que fomenten que el riu sigui un espai viu. A més de permetre’ns conèixer l’ecosistema fluvial i la biodiversitat, l’exposició ens ajuda a prendre consciència de la importància de l’aigua per viure, de tot el cicle de l’aigua, la seva depuració i la necessitat de fer-ne un ús més racional.

A més dels continguts de l’exposició s’oferirà un recull d’activitats i dossiers pels grups visitants interessats en treballar la importància de l’aigua per viure, per l’equilibri de l’ecosistema, del medi. El recull de recursos educatius es podran consultar també des del web del Museu de Ciències Naturals.


AGENDA

Obert de dimarts a dissabte de 16 a 19 h i diumenges d'11 a 14 h.

Dilluns tancat al públic. Consulteu els festius tancats.

Benvinguts i benvingudes al MCNG

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!