29 de novembre de 2016, a les 18:00 hores, al Museu de Ciències Naturals de Granollers
Jornada adreçada a productors i a tota persona interessada en les varietats locals (comerços, restaurants o particulars).
L’objectiu principal és donar a conèixer i incrementar la presència de varietats tradicionals de tardor – hivern al mercat agroalimentari.
Explicarem el projecte de recuperació de varietats locals de tardor – hivern:
També parlarem de la cuina de la col i les varietats locals, i gaudirem d'un tast de varietats locals de tardor a càrrec de Cuina VO
Programa
18.00 h Inscripcions
18.15 h Presentació de la Jornada. Representant del DARP.
18.30 h Projecte de recuperació de varietats locals de tardor–hivern al Vallès Oriental: porro de l’Etern, bròquil de Sta. Teresa, col de paperina, col de pell de galàpet, escarola perruqueta i ull i fulla Sra. Carme Garrido, tècnica del Consell Comarcal del Vallès Oriental.
Sr. Jordi Puig, doctor en ciències ambientals
19.15 h La cuina de la coli les varietats locals Sr. Ignasi Martínez, Cuina VO.
19.40h Tastet de varietats locals de tardor–hivern. A càrrec de Cuina VO
Laborables de dimarts a divendres de 16 a 19h
Dissabtes i festius de 10h a 19h
Obert de dimarts a dissabte de 16 a 19 h i diumenges d'11 a 14 h.
Dilluns tancat al públic. Consulteu els festius tancats.