Com participar?

Hi ha diverses formes de col·laboració desinteressada amb el SerpCat. Tot depèn de si voleu, aportar una cita referent a la distribució de l'espècie, saber de quina espècie es tracta, heu observat algun tipus de comportament o teniu alguna qüestió a fer sobre les serps. En general aquestes són les principals formes de participació.

  • Si teniu una observació de serps a Catalunya i SABEU de quina espècie es tracta i voleu aportar una citació per conèixer millor la distribució de l'espècie: entreu-la al banc de dades de biodiversitat del Ornitho: www.ornitho.cat
  • Si teniu una observació de serps a Catalunya i NO SABEU de quina espècie es tracta envieu una fotografia amb la millor qualitat possible amb la data i lloc d'observació a felixamat09@gmail.com.
  • Si teniu una observació de comportament com per exemple un exemplar menjant una pressa o diversos exemplars interactuant com per exemple una còpula o lluita entre mascles: si teniu una fotografia envieu-la amb la data i lloc d'observació a felixamat09@gmail.com.
  • Si trobeu una serp morta, atropellada a la carretera o per causes naturals (no està permès de matar-les per raons científiques) i està en un estat de conservació acceptablement bo i voleu donar-la a la col·lecció del Museu de Granollers - Ciències Naturals. Conserveu-la en un pot amb alcohol al 70% o en una bossa amb gel tancada hermèticament, registrant el lloc i data on ha estat trobada i podeu dur-la a l'adreça:
     
    c/ Palaudàries, 102 - Jardins Antoni Jonch Cuspinera
    08402 - Granollers

Per qualsevol altre qüestió relacionada amb el tema de les serps a Catalunya podeu enviar un email a felixamat09@gmail.com.

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!