Centre de documentació del Parc Natural del Montseny

La Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Granollers van signar el 1989 un conveni de col·laboració per a la creació del Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny (secció ciències naturals) que es va instal·lar al Museu de Ciències Naturals de Granollers. El Museu, mitjançant el seu programa d'activitats, potencia i realitza tasques de recerca i investigació sobre el massís del Montseny.

El Centre de Documentació del Montseny forma part de la xarxa de centres de documentació dels espais naturals protegits de Catalunya, de la xarxa de Centres de documentació ambiental DocAmbCat i de la xarxa nacional espanyola de centres d'informació i documentació ambiental, formada per centres de documentació i biblioteques, de medi ambient i espais naturals protegits de diferents Comunitats Autònomes RECIDA

El Centre de Documentació del Montseny, té dues seus, una especialitzada en les ciències naturals i gestió de l’espai natural, al Museu de Ciències Naturals de Granollers i una altra que porta la secció d’humanitats, al Museu Etnològic del Montseny, La Gabella, d’Arbúcies.

El fons bibliogràfic aplega uns 5000 títols. S'hi poden trobar llibres, revistes, articles i estudis especialitzats. El fons del centre es pot consultar a internet al catàleg col·lectiu dels Centres de Documentació dels parcs de la Diputació de Barcelona i la seva adreça electrònica p.montseny.cdtela@diba.es. Es poden fer consultes tant de l’àmbit del Montseny com de qualsevol temàtica ambiental de la comarca.

Horari Dijous d'17 a 19 h i divendres de 15 a 19 h. i hores convingudes

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!