21.11.2018

Sessió especial de 5è aniversari del Planetari, amb música en directe

General
El planetari celebra el 5è aniversari amb una activitat especial amb imatges del cel nocturn i música en directe.
El 14 de desembre de 2013 es va inaugurar el planetari del Museu de Ciències Naturals de Granollers, l'únic de la comarca i un dels pocs del país. Per celebrar el cinquè aniversari d'aquest equipament, aquest divendres 14 de desembre es faran dues sessions especials, a les 18 i les 18.30 h, amb imatges del cel i música en directe a càrrec del guitarrista Xavi Fort (és una activitat gratuïta però cal reserva). A més, aquest mateix dia es farà la presentació de l'obra pictòrica de JuliaART "Galàxia" que a partir d'ara presidirà el planetari.
Aquest dissabte 15 de desembre hi haurà més sessions al planetari. A les 16.45 i a les 17.30 h hi haurà planetari familiar: eclipsi lunar en el cel d'hivern. I a les 18.15 h també es farà la sessió d'eclipsi lunar en el cel d'hivern però orientada al públic adult. En tots dos casos cal fer reserva prèvia per participar en l'activitat.
Per últim, el mateix dissabte de 18.30 a 20 h es farà des de la plaça de l'Església una activitat d'observació de la lluna a ull nu i amb telescopi.

16.500 visitants en 5 anys de planetari
El planetari del Museu de Ciències Naturals de Granollers, és la primera i única instal·lació d'aquestes característiques que hi ha a la comarca i de les poques que hi ha a Catalunya, tret dels planetaris de Barcelona ciutat, del Montsec i de les Planes de Son, al Pirineu. Amb unes dimensions mitjanes -6,5 m de cúpula i capacitat per a unes 35 persones-, l'equipament del planetari va comptar amb l'aportació econòmica de l'Ajuntament i la Fundació Privada Cultural de Granollers AC.
En aquests cinc anys, el planetari ha rebut la visita d'unes 16.500 persones. L'equipament ha rebut gairebé 9.500 escolars i a les sessions obertes al públic en general hi han assistit unes 7.000 persones.

Pots reservar la teva plaça trucant al 93 870 96 51.
Gaudeix d'aquesta activitat única i inoblidable amb nosaltres!
ARXIU

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!