07.01.2013 Notícies BiBIO - Ratpenats

Què ens han deixat els congressos a Granollers?

Quiròpters

Entre el 5 i el 9 de desembre del 2012 el Nou Museu de Ciències Naturals de Granollers va albergar dos simposis sobre quiròpters o ratpenats. El primer, International Symposium on the Importance of bats as Bioindicators, estava dirigit a un públic especialista i internacional mentre el segon era d'àmbit estatal i formava part d'un cicle de jornades bianuals de la Sociedad Española para la Conservación y Estudio de los Murciélagos (SECEMU).

El congrés internacional ha tingut una gran difusió a la xarxa i ha posicionat al Museu i la ciutat de Granollers en l'àmbit científic dedicat a la recerca de bioindicadors de Canvi Global i concretament de Canvi Climàtic. Investigadors de prestigioses universitats de tot el món s'han trobat a la nostre ciutat per debatre la temàtica.

Per la seva banda la trobada a nivell estatal ha permès mantenir la tasca de lideratge que en aquest moment està duent a terme el Museu en la coordinació de projectes de quiròpters.

A banda del prestigi i de la promoció que s'ha fet de la ciutat cal tenir en compte que els congressistes han deixat uns 60.000€ en restaurants, hotels, botigues i altres, durant la seva estada d'uns 5 dies de mitjana a Granollers.

Després de la excel·lent valoració obtinguda per part dels assistents l'organització ja pensa en nous esdeveniments per dur a terme en aquest magnífíc equipament.

ARXIU

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!