15.10.2020

Presentacions de llibre (III): "Rutes en cotxe i a peu" d'Òscar Farrerons Vidal

Biblioteca

El passat dijous 8 d'octubre, la Biblioteca del Museu de Ciències Naturals de Granollers va acollir la presentació del llibre El Montseny. Rutes en cotxe i a peu d'Òscar Farrerons Vidal, publicat per l'editorial Farell. Arquitecte i doctor en enginyeria multimèdia, Farrerons és professor de la Universitat Politècnica de Catalunya i un actiu estudiós del Montseny, sobre el que ja ha publicat diversos llibres com El Paradís del Montseny o Matagalls. La Muntanya i l'Aplec, i és cofundador del projecte "Fonts del Montseny" que va celebrar una exposició al Museu.

El llibre conté 17 itineraris per conèixer la història, cultura i paisatge natural de les diferents àrees del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny. Farrarons convia a conèixer restes arqueològiques, castells, ermites, i torres de guaita; a gaudir de baumes, boscos, fonts prodigioses, i prats de gran bellesa; a descobrir espais desconeguts i redescobrir edificis ja coneguts. Un llibre de rutes per conèixer vastes panoràmiques, valls humides i sots feréstecs amb història, llegendes de llops i cavallers, amb ermites romàniques i arbres singulars. 

En el nostre youtube podeu gaudir d'un resum d'aquesta presentació realitzat pel mateix Òscar Farrerons: https://www.facebook.com/mcngranollers/videos/389128792047278/

 

 

 

ARXIU

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!