20.04.2016 Notícies BiBIO - Banc de llavors

Marc de col·laboració entre el Banc de Llavors i el Consell Comarcal del Maresme

Banc de Llavors

El passat 19 d'abril va tenir lloc la presentació del marc de col·laboració entre el Banc de Llavors del Vallès Oriental i el Consell Comarcal del Maresme. 

L’acte va tenir lloc a l’Hotel Vila Arenys, d’Arenys de Mar, i va començar amb la benvinguda per part d’Annabel Moreno, alcaldessa del municipi. 

A continuació Alicia Rodríguez, consellera del Consell Comarcal del Maresme, va manifestar l’interès per part del Consell Comarcal del Maresme a aprofundir en la identificació i recuperació de varietats locals com a possible eina per a la competitivitat de les explotacions agràries de la comarca. En aquest sentit, va manifestar la voluntat del Consell Comarcal a col·laborar amb el Banc de Llavors per avançar en aquesta tasca. Tot seguit va moderar el torn de paraules de diferents persones implicades amb el Banc de Llavors, que van explicar la seva experiència amb el Banc i les diferents tasques que s’estan desenvolupant:

  • Jordi Puig, membre de l’ Associació de Llavors Orientals i Doctor ciències ambientals
  • Pep Salsetes, expert en gastronomia local
  • Quino Ortí, Productor de varietats locals
  • Carme Garrido, tècnica del Consell Comarcal del Vallès Oriental

L’acte va cloure amb un excel·lent sopar-degustació de diferents plats elaborats amb varietats locals del Vallès i el Maresme a càrrec de l’equip del Restaurant Vila Arenys, madirats amb cervesa artesana local.

ARXIU

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!