04.05.2018

Exposició elements4life

General

ELEMENTS4LIFE és un projecte internacional interdisciplinari creat pels instituts Celestí Bellera de Granollers i Manuel Cargaleiro d’Amora (Lisboa - Portugal) que tracta els quatre elements de la natura (AIGUA, FOC, AIRE i TERRA) i que s’ha portat a terme durant el curs 2017-2018. Aquest projecte està format per alumnes d’entre 15 i 17 anys, 35 catalans i 27 portuguesos.

L’objectiu d’aquest projecte és fer una exposició conjunta i treballar de manera interdisciplinària amb un institut d’un altre país, així, practicant l’anglès i la intercomprensió de entre les llengües natives de cadascú (català, castellà i portuguès).

A l’inici del projecte es va fer una trobada a Portugal on es van realitzar varies activitats relacionades amb els quatre elements. Al juny hi haurà una trobada a Granollers i el projecte finalitzarà amb una exposició al Museu de la Tela on es presentarà el treball fet durant tot el curs que envolta els quatre elements (literatura, fotografies, ciència, història, teatre…).

 Inauguració: Dimarts 5 de juny a les 18h

 

ARXIU

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!