30.11.2018 Notícies del Museu

El darrer pòster de les papallones de Catalunya ja ha sortit!

Lepidòpters

Us presentem l’últim pòster de la sèrie de tres que completa el gradient dels diferents ambients que habiten les papallones de Catalunya: el d’alta muntanya.

S’hi troben dibuixades 47 papallones diürnes de la fauna pròpia d’ambients d’alta muntanya, amb espècies que solament trobem al Pirineu o d’altres que tot i trobar-les a ambients de cotes més baixes és a la muntanya on són més representatives. A més a més, moltes de les espècies especialistes són representades sobre de les seves plantes nutrícies i en els ambients habituals on se solen trobar.

Els dibuixos els ha realitzat Martí Franch, amb la composició feta per en Lluc Julià. L’equip del CBMS i el Museu de Ciències Naturals de Granollers estem molt contents de completar aquesta sèrie, que esperem que serveixi per a divulgar el coneixement de les papallones del nostre entorn. En total, amb els tres pòsters hi ha dibuixades 137 espècies,  de les 201 que conformen el total de la fauna catalana.

El pòster el podreu aconseguir al Museu de Ciències Naturals de Granollers, però també podeu accedir a una versió en .pdf amb bona resolució al document adjunt.

ARXIU

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!