24.03.2014 Centre de Documentació

El catàleg col·lectiu dels centres de documentació ja funciona amb AGD-Cedoc

Centre de documentació

Ja és plenament operatiu el nou aplicatiu AGD-Cedoc, que aplega 25.000 documents del catàleg col·lectiu dels centres de documentació de la Xarxa de Parcs Naturals. S'hi poden trobar, entre d'atres, uns 800 documents en format pdf. Es tracta d'estudis, articles i ponències.

Els centres de documentació de la Xarxa de Parcs Naturals ja disposen d'un nou catàleg col·lectiu, AGD-Cedoc, acrònim de l'Arxiu General de Documents-Centres de documentació. Acull el conjunt de documents que s'han anat catalogant aquests anys, uns 25.000. El nou sistema substitueix el que s'utilitzava fins ara, amb Knosys.

Aquest projecte ha estat dirigit i elaborat des de l'Oficina Tècnica de Sistemes de Gestió Corporatius.  Des de la Unitat de Programació Pedagògica i Divulgativa, s'ha fet un procés de correcció i adequació del seu contingut i una adequació del catàleg a la fitxa de catalogació comuna de l'aplicatiu AGD, genèric a tota la Diputació de Barcelona. Altres aspectes per a la correcta catalogació dels documents a l'AGD han anat a  càrrec de la Secció d'Arxiu i Gestió Documental.

Una de les millores d'aquest nou aplicatiu és que permetrà una millor gestió del catàleg (les entrades seran visibles automàticament pels usuaris externs) i aquests podran baixar-se els documents digitalitzats (si se'n té l'autorització) que s'hi col·loquin; a banda que els responsables de cada cente milloraran ostensiblement el maneig del seu catàleg.

Catàleg Centres de Documentació

ARXIU

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!