09.04.2017

Art i natura es troben a l’exposició ‘Mira’m’

General

La riquesa i la biodiversitat de la natura es troba concentrada allà on es toquen dos ecosistemes diferents, allà on acaba el bosc i comença el camp... L’exposició Mira’m, organitzada pel Museu de Ciències Naturals de Granollers, posa en valor l’espai entre natura i art a partir de les impressionants imatges del fotògraf Nicolas Reusens. 

El visitant se sent descobert i observat. Fins i tot,pot experimentar certa sensació d’angoixa davant de l’observació mútua que l’exposició porta al límit de manera deliberada. Passat el primer impacte, l’observat es converteix altre cop en observador, torna a dominar l’escenari i gaudeix d’una fotografia que materialitza l'instant i magnifica el detall.

L’artista Salvador Vinyes recrea una atmosfera perfecta, conjugant l’impacte fotogràfic amb els espaisdel museu. Tal i com explica Carles Flaquer, coordinador del projecte, “l’objectiu és que la natura mai li sigui indiferent a l’espectador”.

L’exposició Mira’m, organitzada pel Museu de Ciències Naturals de Granollers, ha rebut el suport de l’Ajuntament de Granollers, la Diputació de Barcelona, Celler Credo i Subirats Alimentació.

ARXIU

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!