01.10.2005

1a nit Catalana dels ratpenats

Quiròpters

El 3 de setembre del 2005 es va dur a terme, per primer cop a Catalunya, la Nit Europea dels Ratpenats. La ciutat que va acollir l’acte fou Granollers (30km de Barcelona) i l’organització fou a càrrec del Museu de Granollers. Ciències Naturals. En total un centenar de persones van participar de l’activitat amb gran entusiasme. Algunes famílies provenien de poblacions situades a més de 100km de Granollers.

L’acte fou transmès per diversos canals de difusió entre ells radio i televisió i als organitzadors ens ha complagut i encoratjat observar el canvi de mentalitat que està tenint la gent en relació als ratpenats.

Sense cap mena de dubte, la nit Europea dels ratpenats ajuda a sensibilitzar la gent sobre la importància d’aquests animals així com permet ampliar n’he el coneixement.

Pel proper any nosaltres ja estem animats a repetir l’experiència i esperem, com a mínim, obtenir els mateixos resultats que enguany.

Finalment voldríem agrair la participació de tota la gent que ha compartit aquesta experiència amb nosaltres esperant tornar-nos a trobar l’any vinent.

ARXIU

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!