VI Instants de Natura

  • del 17 Maig 2013 al 13 Juliol 2013
  • tipus: EXPOSICIÓ TEMPORAL
  • GENERAL
  • GRATUÏT
  • tarifa: GENERAL
  • Museu de Ciències Naturals de Granollers

Unnim Caixa i Unnim BBVA acosten l’exposició Instants de Natura als ciutadans de Granollers dins el programa d’exposicions itinerants a diverses poblacions arreu de Catalunya, amb la col·laboració dels centres culturals i d’exposicions de les ciutats.

Aquesta exposició prové del concurs de fotografia Instants de Natura que cada dos anys, des de l’any 2002, convoquen l’Adenc (Associació per la Defensa i Estudi de la Natura) i Unnim Caixa. Les millors fotografies presentades al concurs són seleccionades per formar part d’una exposició itinerant.

L’objectiu d’aquest tàndem d’activitats és fomentar el coneixement i l’estima de l’entorn natural i especialment la biodiversitat dels Països Catalans. Es promouen, al mateix temps, altres maneres d’observar el medi ambient, unint el sentit artístic de la fotografia i la seva capacitat de denúncia de les agressions al paisatge. L’elevada participació al concurs, amb 447 fotografies a la darrera edició, i la gran qualitat de les imatges presentades són una mostra de l’interès que desperta la fotografia de natura a casa nostra. També és una motivació per a Unnim Caixa i Unnim BBVA, dues institucions fortament compromeses amb el país, les persones i el teixit social dels territoris, continuar promovent activitats d’apropament al medi i al territori.
Les fotografies, totes dels Països Catalans, estan agrupades en quatre categories: Natura amenaçada, natura protegida, Fauna, Flora i Natura inanimada.
L’exposició, a més, inclou les fotografies guanyadores dels diferents premis del concurs. Esperem que la visita a l’exposició sigui del vostre interès.
Premi a la millor fotografia juvenil Tulipa de bosc de Valentina Aguilar Anton (12 anys, Tarragona).
Premi a la millor fotografia de natura amenaçada, natura protegida Inconsciència al bosc de Xavi González Morales (Berga).
Premi a la millor fotografia de fauna Pluja d’estels de Ferran Aguilar Anton (Tarragona).
Premi a la millor fotografia de flora Etèria de Pau Núñez Santos (Barcelona).
Premi a la millor fotografia de natura inanimada Buscant flamencs de Jaume Charles Bernis (Alcarràs).
Premi a la millor fotografia de millor fotografia Cavallet de Marc Casanovas Fèlix (Barcelona).

AGENDA

Obert de dimarts a dissabte de 16 a 19 h i diumenges d'11 a 14 h.

Dilluns tancat al públic. Consulteu els festius tancats.

Benvinguts i benvingudes al MCNG

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!