Tallers pràctics “Dibuixem la Natura II”: Les aus rapinyaires

  • 07 Març 2019
  • tipus: ACTIVITAT
  • GENERAL
  • GRATUÏT
  • tarifa: GENERAL
  • Biblioteca Antoni Jonch del Museu de Ciències Naturals de Granollers
SESSIONS I RESERVES
Carregant sessions, espera si us plau...
- Les reserves s'obren 30 dies abans de la data de l'activitat
- Més informació a  info@mcng.cat

La Biblioteca del Museu de Ciències Naturals de Granollers continua la seva aposta per la il·lustració científica amb un segon cicle de tres tallers de dibuix naturalista.

Els tallers es realitzaran en tres dijous d'aquest segon trimestre a la Biblioteca del Museu, de la que s'utilitzaran els seus llibres antics i moderns.

En aquest segon taller intentarem dibuixar en detall les aus rapinyaires, pel que disposarem, a més de fotografies, d'alguns exemplars dissecats.

Aquest segon cicle de tallers d'il·lustració serà realitzat per Carles Puche, il·lustrador científic professional que ha participat en la il·lustració de més d'un centenar d'obres com pòsters de flora i fauna, exposicions, diaris, revistes o llibres. Puche ha estat comissari de diverses exposicions, entre elles l'exposició "Dibuixants al Montseny" al Museu de Granollers, i ha impartit cursos d'il·lustració científica en diferents universitats, museus o escoles d'art.

Per la realització dels tallers s'ha de ser major de 12 anys, i no es requereixen coneixements previs de dibuix. No és necessària l'assistència als tres tallers, us podeu apuntar a una, dues o les tres sessions del cicle. Els inscrits a aquesta activitat hauran de portar de casa: Llibreta d'esbós de fulls blancs, llapis 3H, 2B, HB, que podeu trobar en qualsevol papereria, goma i maquineta.

Reserva: A partir de 15 dies abans de l'activitat ja podeu fer la vostra reserva al 93 870 96 51 de 9 a 14 h. i de 16 a 19 h o bé escrivint un correu a reserves@museugranollersciencies.org

Preu:
- Preu per sessió: 15€/assistent
- Paquet tres sessions: 40€/assistent

AGENDA

Obert de dimarts a dissabte de 16 a 19 h i diumenges d'11 a 14 h.

Dilluns tancat al públic. Consulteu els festius tancats.

Benvinguts i benvingudes al MCNG

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!