PROJECTE HYDROS

  • del 07 Juny 2017 al 17 Juny 2017
  • tipus: EXPOSICIÓ TEMPORAL
  • GENERAL
  • GRATUÏT
  • tarifa: GENERAL
  • Museu de Ciències Naturals de Granollers

Hydros és un projecte artístic, científic i lingüístic que té com a eix vertebrador l'aigua i que s'ha portat a terme durant el curs 2016-2017. Neix de la col·laboració entre dos instituts:  Celestí Bellera (Granollers - Barcelona) i  Lycée d'Arsonval (Saint Maur des Fossés – París). Hi participen 30 alumnes francesos  i 35 alumnes de Granollers de 1r de Batxillerat.
L'objectiu principal del projecte Hydros ha estat donar als alumnes la possibilitat de treballar un tema  transversal com l'aigua de forma col·laborativa  en un entorn multilingüe i virtual. També hi hagut una trobada de treball de tots els alumnes a l'institut francès.
El projecte culmina amb aquesta exposició de tots els treballs realitzats on cada grup exposarà el seu projecte en forma de pòster científic, maqueta, producció audiovisual, fotografia o d'altres i en farà la presentació oral a la sala d'actes del museu. Una exposició on ciència i art es donen de la mà, per donar a conèixer diferents aspectes sobre l'aigua en un entorn multilingüe.

Producció: IES Celestí Bellera (Granollers - Barcelona) i  Lycée d'Arsonval (Saint Maur des Fossés – París)

AGENDA

Obert de dimarts a dissabte de 16 a 19 h i diumenges d'11 a 14 h.

Dilluns tancat al públic. Consulteu els festius tancats.

Benvinguts i benvingudes al MCNG

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!