El Montseny. Rutes en cotxe i a peu

  • del 08 Octubre 2020 al 07 Octubre 2020
  • tipus: ACTIVITAT
  • GENERAL
  • GRATUÏT
  • tarifa: GRATUÏTA
  • Biblioteca Antoni Jonch del Museu de Ciències Naturals de Granollers
SESSIONS I RESERVES
Carregant sessions, espera si us plau...
- Les reserves s'obren 30 dies abans de la data de l'activitat
- Més informació a  info@mcng.cat

El proper dijous 8 d'octubre a les 19h de la tarda, la Biblioteca del Museu de Ciències Naturals acollirà, gentilesa de l'editorial Farell i la Llibreria La Gralla, la presentació del llibre "El Montseny. Rutes en cotxe i a peu" de l'editorial Farell, a càrrec del seu autor Òscar Farrerons Vidal.

El llibre El Montseny. Rutes en cotxe i a peu conté 17 itineraris per conèixer la història i el paisatge d’aquestes terres del Montseny que configuren l’actual Parc Natural Reserva de la Biosfera. Un passat comú uneix aquests trenta municipis que arrenca amb la romanització i es consolida amb l’expansió dels comtats als segles IX i X.

Us convidem a gaudir de tota aquesta riquesa: de les restes arqueològiques que testimonien la presència humana des de fa milers d’anys; de la naturalesa prodigiosa que ens mostra esvorancs, baumes, boscos i prats de gran bellesa, arbres històrics i fonts prodigioses; de castells i torres de guaita, molins, monuments consagrats i petits espais desconeguts; de vastes panoràmiques i grandiloqüents afraus; de valls humides i sots feréstecs; de llegendes de llops i cavallers; d’ermites romàniques harmonitzades amb el paisatge i de grans monestirs cistercencs... Dediqueu temps a fer les rutes, obriu força els ulls, la ment i el cor.

Sota teniu un primer tast de l'Òscar explicant-nos el llibre!

Dijous 8 d'octubre, 19h, Biblioteca del Museu de Ciències Naturals de Granollers.

Entrada gratuïta.

Reserves al 93 870 96 51 o a l'adreça reserves@museugranollersciencies.org, indicant un nom i cognom, telèfon de contacte i número d'assitents.

Documents adjunts:

AGENDA

Obert de dimarts a dissabte de 16 a 19 h i diumenges d'11 a 14 h.

Dilluns tancat al públic. Consulteu els festius tancats.

Benvinguts i benvingudes al MCNG

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!