Missing. The Sixth extinction

  • del 23 Març 2022 al 29 Maig 2022
  • tipus: EXPOSICIÓ TEMPORAL
  • GENERAL
  • GRATUÏT
  • tarifa: GRATUÏTA
  • Museu de Ciències Naturals de Granollers

MISSING. THE SIXTH EXTINCTION - DESAPAREGUT. LA SISENA EXTINCIÓ

Sabíeu que estem vivint una altra extinció massiva després de la dels dinosaures? Tal i com s’apunta al llibre d’Elizabeth Kolberg “The sixth extinction: An Unnatural history”, científics d’arreu del món prediuen que aquesta pot ser fins i tot més devastadora. L’efecte directe o indirecte de l’espècie humana sobre els diferents ecosistemes n’ha estat el principal desencadenant.

“Missing.The sixth extinction” presenta només algunes de les espècies desaparegudes fins ara convertides en animals antropomorfes i emmarcades en cartells que anuncien la seva desaparició.

Què vol dir ser humà? Quin és el nostre paper en el context actual d’extinció? La nostra espècie podria ser protagonista d’un nou cartell de “Desaparegut” en un futur no tan llunyà?

Una exposició d'Eva Sánchez Gómez

BUSCA I TROBA

Participa al joc "Busca i troba" i emportat un record de l'exposició. Demana més informació al taulell del museu.

EVA SÁNCHEZ GÓMEZ

L’Eva Sánchez Gómez va néixer a Puigcerdà, Girona, al 1986 i actualment viu a La Garriga. Es va llicenciar en Belles Arts a la universitat de Barcelona i es va especialitzar en il·lustració a l’Escola Francesca Bonnemaison de la Diputació de Barcelona.

De petita ja li agradava molt dibuixar i mirar com dibuixava el seu pare. Potser va ser aleshores quan se’n va adonar que hi havia algú capaç de fer realitat aquells dibuixos amb els que ella al·lucinava, que no eren del tot art de màgia.

Des d’aleshores ha il·lustrat més d’una trentena de llibres publicats a diferents països arreu del món.

Ha estat seleccionada per formar part del Catàleg Iberoamérica Ilustra (al 2020 i al 2015) i per la Biennal de Bratislava (al 2019 i al 2021). Ha participat a l’exposició del Nami Island International Picture Books Illustration Concours, ha estat finalista del Golden Pinwheel Young Illustrators Award i ha rebut entre d’altres el premi CCEI d’il·lustració, el premi Internacional d’Àlbum Il·lustrat Edelvives i el Letteratura Ragazzi di Cento. Alguns dels llibres que ha il·lustrat han format part de la llista White Ravens 2020 i 2021 i han estat recomanats pel premi Fundación Cuatro Gatos 2021 i 2022.

OBSERVACIONS

Accés gratuït

Ubicació: planta -1

AGENDA

Obert de dimarts a dissabte de 16 a 19 h i diumenges d'11 a 14 h.

Dilluns tancat al públic. Consulteu els festius tancats.

Benvinguts i benvingudes al MCNG

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!