Elements4Life - 2021

  • del 09 Juny 2021 al 08 Juliol 2021
  • tipus: EXPOSICIÓ TEMPORAL
  • GENERAL
  • GRATUÏT
  • tarifa: GRATUÏTA
  • Museu de Ciències Naturals de Granollers

ELEMENTS4LIFE és un projecte internacional interdisciplinari portat a terme per quatre instituts europeus de Portugal, Finlàndia, Suècia i Celestí Bellera de Granollers. Aquest projecte Erasmus+ es portarà a terme durant dos cursos acadèmics i THE ELEMENTS IN THE CLIMATE EMERGENCY és la primera exposició que realitzarem.  

El tema base d'aquest treball de dos anys són els quatre elements clàssics de la natura: aigua, foc, aire i terra. L’objectiu del projecte és fer quatre exposicions conjuntes i treballar de manera interdisciplinària amb tres instituts d'altres països d'Europa, així, practicant l’anglès i el treball col·laboratiu a distància.

La primera exposició es presentarà al Museu de Ciències Naturals de Granollers i es focalitzarà en el paper que tenen aquests quatre elements clàssics en l'emergència climàtica. La intenció és despertar la consciència ecològica de tots aquells que visitin la mostra. 

Una exposició on ciència i art es donen de la mà, per donar a conèixer diferents aspectes sobre l'emergència climàtica en un entorn multilingüe.

 

INAUGURACIÓ: Dimecres 9 de juny a les 18 h, a la sala d'actes del Museu de Ciències Naturals de Granollers

 

 

AGENDA

Obert de dimarts a dissabte de 16 a 19 h i diumenges d'11 a 14 h.

Dilluns tancat al públic. Consulteu els festius tancats.

Benvinguts i benvingudes al MCNG

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!