La mostra itinerant '40 anys de conservació i educació ambiental al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny (1978-2018)', comissariada per la Societat Catalana d'Educació Ambiental i realitzada conjuntament per les diputacions de Barcelona i Girona, i el Parc Zoològic de Barcelona, arriba al Museu de Ciències Naturals de Granollers i es podrà visitar fins el 17 de març.

L'exposició està composta per cinc mòduls organitzats temàticament al voltant de tres elements principals:

  • El Montseny com a escola de natura: Can Lleonart i l'inici de l'educació ambiental a Catalunya, programes educatius, la tradició de l'excursionisme i les bones pràctiques.
  • El Montseny com a Espai viu: el patrimoni natural (diversitat faunística, flora, paisatgística, geològica) i la recerca científica, el Montseny com a espai habitat, les activitats tradicionals, el compromís amb la sostenibilitat
  • El Montseny com a Patrimoni mil·lenari: el patrimoni construït, el patrimoni cultural immaterial, el Montseny com a inspiració d'artistes.

"40 anys d'educació ambiental i conservació al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny (1978-2018)" es completa amb l'exposició d'elements relacionats amb els continguts i un vídeo amb sis veus del territori que expliquen la seva activitat al Montseny des d'àmbits diferents: educació ambiental, interpretació, ramaderia, sector forestal, recerca científica i arts escèniques (circ).

La mostra estarà instal·lada a la planta menys u del museu (carrer Palaudàries 102, Granollers) i es podrà visitar del 17 de febrer al 17 de març, en l'horari habitual d'obertura del museu.

PÚBLIC
Adults i infants a partir de 6 anys.
PREU
3€ adult / 1 € infants*
*menors de 12 anys, que hauran d'anar sempre acompanyats d'un adult.
RESERVES
Trucant al 93 80 96 51, de dimarts a dissabte de 16 a 19h i diumenges d'11 a 14 h o a l'adreça reserves@museugranollersciencies.org indicant un nom, cognom i telèfon de contacte.
 
Les reserves es podran fer a partir de 15 dies abans de cada sessió.

 

AGENDA

Obert de dimarts a dissabte de 16 a 19 h i diumenges d'11 a 14 h.

Dilluns tancat al públic. Consulteu els festius tancats.

Benvinguts i benvingudes al MCNG

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!