Elements4life - 2022

  • del 08 Juny 2022 al 07 Juliol 2022
  • tipus: EXPOSICIÓ TEMPORAL
  • GENERAL
  • GRATUÏT
  • tarifa: GRATUÏTA
  • Museu de Ciències Naturals de Granollers

ELEMENTS4LIFE és un projecte internacional interdisciplinari portat a terme per quatre instituts europeus de Portugal, Finlàndia, Suècia i Celestí Bellera de Granollers. Aquest projecte Erasmus+ s’ha realitzat durant dos cursos acadèmics i THE EUROPEAN TIMELINE OF THE ELEMENTS és la segona exposició que presentem.

El tema principal d’aquest projecte són els quatre elements de la natura: aire, terra, aigua i foc. El projecte finalitza amb quatre exposicions als diferents països col·laboradors. Treballar conjuntament amb altres països ens ha ajudat a posar en pràctica l’anglès, conèixer les diferents formes de treballar i així fer una exposició enriquidora, interdisciplinària i multilingüe.

La nostra exposició es presentarà al Museu de Ciències Naturals de Granollers on podreu veure els elements al llarg de la història, a través d’una línia del temps.

Una exposició on ciència i art es donen la mà, per donar a conèixer diferents aspectes sobre els elements i el seu paper en la invenció d’algunes de les eines més importants de la història.

INAUGURACIÓ: Dijous 9 de juny a les 18 h, a la sala d'actes del Museu de Ciències Naturals de Granollers

MÉS INFORMACIÓ

Accés gratuït

Ubicació: planta -1 del MCNG

 

AGENDA

Tancat per vacances de l'11 de juliol al 24 d'agost.

Obert de dimarts a dissabte de 16 a 19 h i diumenges d'11 a 14 h.

Dilluns tancat al públic. Consulteu els festius tancats.

Color FONS: activitats obert tancat

Benvinguts i benvingudes al MCNG

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!