El Tritó del Montseny i els amfibis i rèptils del Parc Natural i la Reserva de la Biosfera del Montseny

  • 20 Abril 2023
  • tipus: ACTIVITAT
  • GENERAL
  • GRATUÏT
  • tarifa: GRATUÏTA
  • Museu de Ciències Naturals de Granollers (edifici La Tela)
SESSIONS I RESERVES
Carregant sessions, espera si us plau...
- Les reserves s'obren 15 dies abans de la data de l'activitat
- Més informació a  info@mcng.cat

Presentació del llibre "El Tritó del Montseny i els amfibis i rèptils del Parc Natural i la Reserva de la Biosfera del Montseny", escrit per Fèlix Amat i Albert Montori.

 

Aquesta obra és el resultat de diverses dècades de recerca sobre els amfibis i rèptils del Montseny i proporciona una síntesi del coneixement obtingut fins a l'actualitat sobre el tritó del Montseny, una espècie endèmica del massís i emblema de la gran diversitat d’aquest espai natural. 

Aquesta publicació és fruit d'un treball de camp exhaustiu que ha permès als autors identificar les amenaces que pateixen les espècies d'amfibis i rèptils del Montseny i proposar mesures per minimitzar-les. Els seus coneixements, així com els programes de seguiment i recerca que han liderat, són fonamentals per promoure polítiques de conservació i executar projectes de protecció d'hàbitats. Conté un recull històric dels coneixements herpetològics del Montseny, una guia d'identificació de les espècies i proporciona informació detallada sobre les seves característiques i hàbitats. L'objectiu d'aquesta obra és oferir una eina de treball als futurs gestors del patrimoni natural del Montseny, així com als estudiosos, científics i naturalistes que vulguin apropar-se al món herpetològic del massís.

AGENDA

Tancat per vacances de l'10 de juliol al 30 d'agost

Obert de dimarts a dissabte de 16 a 19 h i diumenges d'11 a 14 h.

Dilluns tancat al públic. Consulteu els festius tancats.

Color FONS: activitats obert tancat

Benvinguts i benvingudes al MCNG

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!