Animals Amagats - Joc de realitat augmentada

  • del 26 Setembre 2022 al 09 Juliol 2023
  • tipus: ACTIVITAT
  • FAMILIAR
  • Adults 4€ / Infants 2€
  • tarifa: GENERAL
  • Museu de Ciències Naturals de Granollers
SESSIONS I RESERVES
Carregant sessions, espera si us plau...
- Les reserves s'obren 30 dies abans de la data de l'activitat
- Més informació a  info@mcng.cat

Lloguer: 4,00 euros/tauleta. 

La reserva es realitza pel número de tauletes que es volen llogar, no pel número de participants/infants que utilitzaran la tauleta.

 

ANIMALS AMAGATS

Joc de realitat augmentada per a tota la família

Vine al Museu de Ciències Naturals de Granollers amb la família i explora l’exposició permanent «Tu investigues!» de manera diferent i interactiva.

L’Estela, la petita investigadora del museu està buscant els animals que s’hi troben amagats per poder estudiar-los més a fons i descobrir-ne tots els secrets. Vols ajudar-la i participar de l’aventura?

Troba els marcadors i enfoca'ls amb la càmera de la tauleta tàctil

Hi ha un total de 10 animals amagats: una òliba, una papallona, un liró, un tritó, una serp, una musaranya, un gat mesquer, una granota, un talp i un ratpenat. Tots ells, objectiu d’estudi per part del grup de recerca de Biodiversitat i Bioindicadors (BiBIO) del MCNG.

 

Hi han 10 animals amagats, s'aniran marcant en verd a la barra de sota els que vagis trobant.

Utilitza la tauleta com a lupa magnificadora digital per rastrejar i descobrir els animals ocults en els quatre àmbits de l’exposició permanent: el bosc, el riu, la cova o en el núvol de papallones. Troba’ls i explora'ls com un autèntic investigador. Però alerta, no t’espantis, alguns semblaran més vius que mai!

COM JUGAR?

Els marcadors de cada animal estan amagats per tota l'exposició. Cerca i troba els marcadors (com l'exemple de sota) i quan a la tauleta surti la visió de la càmera, enfoca el marcador i apareixerà en la pantalla l'animal representat en 3D.

Cada vegada que s'escanegi degudament un animal, quedarà marcat en verd en la barra inferior de la pantalla. El joc acaba quan s'han trobat els 10 animals.

Sempre podreu consultar les instruccions del joc clicant a la icona de la caseta que trobareu al costat superior dret de la pantalla.

 

OBSERVACIONS

Joc autònom, recomanat per majors de 6 anys

Lloguer: 4,00 euros/tauleta. 

La reserva es realitza pel número de tauletes que es volen llogar, no pel número de participants/infants que utilitzaran la tauleta. Per exemple, si es vol reservar una tauleta, es reservarà una plaça d'adult, si es volen reservar dues tauletes caldrà reservar dues places d'adult, etc.  NO reservar places d'infants.

Es cediran els aparells, amb l'obligació de deixar el document d'identitat (el carnet de conduir o un altre document identificatiu) que es retornarà en el moment de la devolució.

Documents adjunts:

AGENDA

Obert de dimarts a dissabte de 16 a 19 h i diumenges d'11 a 14 h.

Dilluns tancat al públic. Consulteu els festius tancats.

Benvinguts i benvingudes al MCNG

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!