Agents rurals: Guardians del medi natural

  • del 08 Novembre 2022 al 22 Gener 2023
  • tipus: EXPOSICIÓ TEMPORAL
  • GENERAL
  • GRATUÏT
  • tarifa: GENERAL
  • Museu de Ciències Naturals de Granollers

Organitzada per la Direcció General dels Agents Rurals del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, l’exposició “Agents Rurals: guardians del medi natural” té com objectiu incrementar el coneixement sobre la feina que fan els Agents Rurals i apropar aquest Cos a la ciutadania.

El Museu de Ciències Naturals de Granollers és el primer lloc on s’exhibeix aquesta mostra itinerant que durant l’any que ve es podrà visitar a altres 9 ciutats de tot el territori de Catalunya. L’objectiu és que posteriorment pugui recórrer totes les capitals de comarca.

L’exposició “Agents Rurals: guardians del medi natural” va acompanyada de peces audiovisuals on els i les Agents Rurals expliquen la seva feina de protecció del medi natural.

A cada ciutat on s’exhibirà també es programaran paral·lelament actes educatius i de sensibilització en el marc del programa EduCAR per oferir educació i sensibilització ambiental.

La mostra restarà a Granollers entre els dies 8 de novembre i 22 de gener de 2023. L’entrada és gratuïta i es podrà visitar en horari del Museu de Ciències Naturals de Granollers.

Al llarg del 2023 també es podrà visitar a Tremp, Manresa, Vallvidrera, Girona, Tarragona, Amposta i Terrassa.

AGENDA

Obert de dimarts a dissabte de 16 a 19 h i diumenges d'11 a 14 h.

Dilluns tancat al públic. Consulteu els festius tancats.

Benvinguts i benvingudes al MCNG

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!