12è Dia de les Papallones - Olesa de Bonesvalls

  • 04 Maig 2024
  • tipus: ACTIVITAT
  • GENERAL
  • GRATUÏT
  • tarifa: GRATUÏTA
  • Depuradora d'Olesa de Bonesvalls
SESSIONS I RESERVES
Reserves externes
Carregant sessions, espera si us plau...

Enguany és el dotzè any que celebrem el Dia de les Papallones!

Aquestes jornades ens ajuden a difondre el món de les papallones i diferents institucions de Catalunya que hi treballen, i, sobretot, ens ajuda a donar a conèixer la feina que fan els/les col·laboradors/es voluntaris/es del projecte de seguiment de les poblacions de papallones diürnes: el Catalan Butterfly Monitoring Scheme (CBMS).


La celebració del XII Dia de les Papallones consisteix en una jornada de divulgació científica sobre les papallones i, sobretot, dona a conèixer la feina que fan els voluntaris del projecte de seguiment de les poblacions de papallones diürnes: el Catalan Butterfly Monitoring Scheme (CBMS).
Aquesta activitat consisteix a realitzar un recorregut guiat per a reconèixer les principals espècies que habiten en un entorn determinat, així com conèixer la biologia i ecologia de les papallones diürnes. Les papallones són uns animals amb gran importància per a la biodiversitat, ja que actuen com a bioindicadors i permeten als científics conèixer el bon estat dels espais verds i naturals.
L’Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls convida la ciutadania a descobrir la biologia de les papallones el dissabte dia 4 de maig. S’oferirà un itinerari per a descobrir quines espècies es poden trobar al municipi i aprendre trucs per saber identificar-les.

 

Lloc de trobada: Depuradora d'Olesa de Bonesvalls (Olesa de Bonesvalls)

Horari: 10:30h-15:00h

Nom de la persona de contacte: Irene Abad Almendro

Contacte:  938984008 o bé abadai@olesadebonesvalls.cat

Preu de l'activitat: Gratuït

Què cal portar? Calçat còmode, protecció solar, aigua.

Nom de la institució que organitza: Ajuntament d'Olsea de Bonesvalls

Indicacions de com es formalitzaran les reserves:  Omplint un formulari de google en el següent link: https://forms.gle/oSwSn47rDaRVX3vV9

 

 

AGENDA

Obert de dimarts a dissabte de 16 a 19 h i diumenges d'11 a 14 h.

Dilluns tancat al públic. Consulteu els festius tancats.

Benvinguts i benvingudes al MCNG

Subscriu-te al Butlletí informatiu del Museu

Estigueu informats!